На Полтавщині у ДТП загинула дитина та 11 осіб травмовані

На Полтавщині у ДТП загинула дитина та 11 осіб травмовані

27.08.13 11:20 0 836
Аварія сталася за участю двох мікроавтобусів, одним з яких керував громадянин Республіки Білорусь. Саме він, не обравши безпечної швидкості руху та дистанції, спричинив перекидання іншого автобусу, де було 14 пасажирів.

25 серпня, близько 15 години на дорозі на автодорозі Бориспіль – Дніпропетровськ – Запоріжжя, у селі Броварки Глобинського району, і сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів «Volvo» та мікроавтобуса «MERCEDES–BENZ».

З міста Бориспіль у напрямку міста Кременчука рухався автомобіль «Volvo» під керуванням 46-річного водія, жителя Республіки Білорусь, який за попередньою інформацією не вибрав безпечної швидкості руху та дистанції, допустивши зіткнення з мікроавтобусом «MERCEDES» під керуванням 27-річного мешканця Кременчука, що рухався в попутному напрямку за маршрутом Горошине - Кременчук.

Після зіткнення автомобілі з’їхали за межі проїжджої частини у кювет і перекинулися. На момент автопригоди у мікроавтобусі було 14 пасажирів.

Внаслідок ДТП 6-річний пасажир мікроавтобуса, мешканець міста Комсомольськ загинув на місці пригоди.

Одинадцять пасажирів мікроавтобуса, з різними травмами доставлені до лікарень Кременчука, Градизька та Глобине. Із них двоє дітей - віком 8 та 14 років, а також дорослі віком від 19 до 60 років - мешканці Глобинського району та міста Кременчука

Ділянка дороги на якій сталася автоаварія має по одній смузі руху в кожному напрямку. Попередньо, експерти встановили, що видимість у напрямках міст Кременчука та Бориспіль по 200 метрів.

Усі ж обставини аварії н з’ясовує слідчо-оперативна група.

УДАІ УМВС України

в Полтавській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Миколаївщині міліція ...
Наступна новина: У Харкові міліція ...

КОМЕНТАРІ