Переможці турніру на кубок УМВС Житомирщини поїдуть на матч збірних України та Англії

Переможці турніру на кубок УМВС Житомирщини поїдуть на матч збірних України та Англії

27.08.13 11:39 0 859
Ініціаторами проведення грандіозного дитячого спортивного свята стали правоохоронці УМВС України в Житомирській області. Фінал футбольного турніру відбувся на реконструйованому стадіоні «Авангард» у місті Малині. Участь у святі взяли легенди вітчизняного футболу Стефан Решко та Сергій Шматоваленко.

Церемонію урочистого відкриття реконструйованого стадіону відкрили голови Житомирської обласної держадміністрації Сергій Рижук та обласної ради Йосип Запаловський.

Вони відзначили, що ініціатива відбудови спортивної споруди належала обласному УМВС, а підтримали її громада Малинщини, органи влади та місцевого самоврядування.

Початком святкової програми став футбольний матч за звання переможця турніру на кубок УМВС України в Житомирській області між командами «Візаж» Корольовського району м. Житомира та с. Підлубни Ємільчинського району.

У напруженій боротьбі перемогу святкували житомиряни, які здолали суперників з рахунком 5:0.

Вручаючи переможцям кубок УМВС та квитки на матч між збірними України та Англії, який відбудеться 10 вересня у Києві, начальник обласного управління міліції Анатолій Лазарев пообіцяв, що такий турнір стане щорічним.

За його словами, цей дитячий турнір проведено за сприяння Міністерства внутрішніх справ і його учасники (а це – понад 120 дитячих команд та близько 7,5 тисяч їх гравців у всіх районах області) уже стали переможцями.

– нас усіх тут об’єднала доброчинна мета – популяризація здорового способу життя і залучення до нього якомога більше дітей та молоді, – підкреслив начальник УМВС України в Житомирській області Анатолій Лазарев.

Після матчу дитячих команд відбувся святковий концерт, а також демонстрація зброї, спеціальних засобів, мото- та автотехніки, що перебувають на оснащенні органів внутрішніх справ. Свято завершилося святковим салютом.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ