Росія попереджає США про «небезпечні наслідки» військових дій щодо Сирії

Росія попереджає США про «небезпечні наслідки» військових дій щодо Сирії

27.08.13 11:51 0 895
Росія попередила США про «вкрай небезпечні наслідки» у разі початку військових дій проти режиму президента Сирії Башара Асада. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Як повідомило російське зовнішньополітичне відомство, міністр закордонних справ Сергій Лавров заявив держсекретареві США Джону Керрі у телефонній розмові, що Москва «глибоко стривожена» коментарями американських високопосадовців про готовність до втручання в Сирії.

Такі коментарі пов’язані зі звинуваченнями на адресу лояльних Башару Асаду сил у застосуванні минулої середи хімічної зброї в передмісті Дамаска. Опозиція і гуманітарна організація «Лікарі без кордонів» твердять, що внаслідок цієї атаки загинули сотні людей.

експерти ООН планують відвідати місце імовірного застосування забороненої зброї. У неділю сирійська влада санкціонувала роботу фахівців у цьому районі.

Тим часом, у Білому домі назвали цей дозвіл «занадто пізнім, щоб викликати довіру» і додали, що мають «дуже мало сумнівів» у тому, що лояльні президентові Башару Асаду сили використовували таку зброю.

Сам президент Сирії назвав звинувачення «політично мотивованими» і «нісенітницею».

* Інспектори ООН вирушили до місця імовірної газової атаки в Сирії ? ? || ? 12:00:00 / -:--:-- ? ? ? ? //height correcture of the video by buttons var oVid = $("#v918a3458365e4160acd54c2c041455be_h5t video"); oVid.attr("height", oVid.outerHeight(true) - $(".j_playerButtons").outerHeight(true) + "px"); // /**/ЗАВАНТАЖИТИ

* 576p / 12,0MB

* 350p / 6,0MB

* 262p / 3,0MB
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліція встановила осіб, ...
Наступна новина: Інспектори ООН у Сирії ...

КОМЕНТАРІ