Заходи ветеринарної міліції по забезпеченню стабільної епізоотичної ситуації тривають

Заходи ветеринарної міліції по забезпеченню стабільної епізоотичної ситуації тривають

27.08.13 11:39 0 1045
На території України продовжено заходи по забезпеченню контрольованої епізоотичної ситуації та продовольчої безпеки.
Для реалізації цих завдань в регіонах України діють мобільні групи у складі працівників ветеринарної міліції та державної служби ветеринарної медицини. Даними мобільними групами забезпечено заходи по профілактиці правопорушень на 363 об’єктах, діяльність яких пов’язана з обігом продукції тваринного походження.
«Минулого тижня, - повідомив начальник відділу ветеринарної міліції МВС України Сергій Оксюта,- співробітниками ветеринарної міліції в Тернопільській області в одному із селищ міського типу Тернопільського району викрито факт незаконної діяльності забійного пункту, який належав місцевому підприємцю. Під час перевірки призупинено незаконний забій 8 голів свиней, який здійснювався за відсутності будь-якого ветеринарного контролю. У холодильних камерах даного забійного пункту тимчасово обмежено обіг 16 напівтуш свинини. За результатами перевірки роботу підприємства призупинено. Приватного підприємця притягнуто до адміністративної відповідальності. Матеріали по факту зареєстровані у встановленому законодавством порядку».
Всього під час перевірок задокументовано 192 правопорушення, відповідальність за які передбачена статтею 107 КУпАП. У дохід держави стягнуто штрафних санкцій на суму 23018 грн. Винесено та проконтрольовано виконання 115 інспекторських приписів. Підготовлено та направлено 15 інформацій до інших органів виконавчої влади.
Протягом минулого тижня за участю працівників ветеринарної міліції обмежено обіг понад 10 тонн тваринної продукції сумнівного походження.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ