Міндоходів у Чернівецькій області: Запитання з «гарячої лініїї»

Міндоходів у Чернівецькій області: Запитання з «гарячої лініїї»

27.08.13 13:45 0 1011
За якою формою та який порядок подання уточнюючого податкового розрахунку за ф. № 1ДФ?
Уточнюючий податковий розрахунок подається у разі необхідності проведення коригувань податкового розрахунку після закінчення строку його подання. Уточнюючий податковий розрахунок може подаватися як за звітний період так і за попередні періоди. Такий податковий розрахунок заповнюється і подається за формою та відповідно до Порядку, який затверджений наказом ДПА України від 24.12.10 № 1020.
Згідно із пп. 3.1.2 п. 3.1 Порядку у разі подання уточнюючого податкового розрахунку у клітинці «Уточнюючий» проставляється відмітка. Відповідно до п. 4.4 Порядку уточнюючий податковий розрахунок подається на підставі інформації з попередньо поданого податкового розрахунку і містить інформацію лише по рядках та реквізитах, які уточнюються (виправляються). При цьому вказується інформація, яку необхідно виключити, а також інформація, яку необхідно включити в 1-ДФ для виправлення помилки. Для цього в графі 9 вказується «1» - на виключення рядка або «0» - на введення рядка.
Для вилучення помилкового рядка з введеної інформації потрібнo повторити всі графи цього рядка і в грaфі 9 поставити «1» (що означає вилучення рядка).
Для введeння нового абo пропущеного рядка потрібно повніcтю заповнити всі її грaфи і в графі 9 поставити «0» (що означає введення нового рядка).
Щоб замінити один помилковий рядок на інший, треба вилучити помилкову інформацію і ввести правильну, тобтo повністю заповнити два pядки, в одному з якиx вилучається раніше внесена інформація, а в другу вноситься правильна інформація. В цьому випадку в першому рядку в гр. 9 вказується «1» - рядок вилучається, а в другий - «0» - рядок вводиться.


Прес-служба Головного управління
Міндоходів у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Головному міліціонеру ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ