Луцьк: на оперативній нараді обговорили актуальні питання життєдіяльності міста

Луцьк: на оперативній нараді обговорили актуальні питання життєдіяльності міста

27.08.13 13:10 0 913
Перший заступник міського голови Святослав Кравчук під час оперативної наради звернув увагу присутніх, що незабаром розпочнеться новий навчальний рік. Він зауважив, що до початку вересня необхідно відновити дорожню розмітку на пішохідних переходах поблизу шкіл та дитячих садочків. Крім того, він зауважив, що 1 вересня, коли відбуватимуться святкові лінійки, біля навчальних закладів мають чергувати працівники ДАІ.

А педагоги повинні вкотре наголосити дітям на безпечному поводженні на дорозі.

Під час оперативної наради Святослав Кравчук звернув увагу присутніх й на підготовку до роботи в осінньо-зимовий період. Він закликав усіх вже зараз перевірити справність обладнання, а не відтягувати справу до 15 жовтня.

Звернув увагу перший заступник міського голови й на підготовку до святкового оформлення міста у новорічні свята. За його словами, працювати над цим необхідно вже, аби належно підготуватися до новорічно-різдвяних свят. Він зауважив, що «традиційно бюджетні установи прикрашають свої приміщення, на жаль, банки, приватні підприємства та установи роблять це не завжди, а так бути не може».У планах міської влади організувати новорічний святковий ярмарок на Театральному майдані.

Висловив свою точку зору Святослав Кравчук й щодо скверу на вулиці Лесі Українки. Він повідомив, що благоустрій скверу зроблено за кошти меценатів. Коштів з міського бюджету на проведення робіт у ньому не виділялося. У сквері встановлена паркова композиція, яка уособлює інтелігенцію міста. За його словами, там колись було кафе «Лакомка», де інтелігенція міста мала можливість зібратися, випити кави та поспілкуватися. Тому ця композиція встановлена саме там. «У композиції хтось побачив образ Костя Шишка, хтось когось іншого. У Луцьку багато людей, які заслуговують, щоб їхню пам'ять увічнили. Якщо хтось виявить бажання зробити це, то ми будемо вітати таку ініціативу», - наголосив він.

Святослав Кравчук зауважив, що «завжди знайдуться люди, яким не подобається усе, що робить міська влада. Непотрібно говорити – треба стати і зробити щось корисне, наприклад, привести у належний вигляд сквер. Патріот міста не той, хто говорить, а той, хто робить».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українці здобули п'ять ...
Наступна новина: За підтримки ВО ...

КОМЕНТАРІ