Луцьк: святослав Кравчук подякував усім, хто долучився до організації та проведення у місті святкових заходів

Луцьк: святослав Кравчук подякував усім, хто долучився до організації та проведення у місті святкових заходів

27.08.13 13:32 0 868
Під час оперативної наради перший заступник міського голови Святослав Кравчук висловив слова вдячності лучанам, які завітали на святкові заходи, що проходили у місті з нагоди Дня Незалежності та Дня міста. За його словами, дуже приємно, що багато людей одягнули вишиті сорочки та долучилися до святкування. Це сподобалося й представникам делегацій з інших міст та держав. На думку Святослава Кравчука, цим лучани ще раз доказали, що є патріотами міста та держави.

Також перший заступник міського голови подякував працівникам правоохоронних органів за роботу у святкові дні. Відмітив Святослав Кравчук і роботу комунальних служб. Він зауважив, що працівникам ЖКП вдалося підготувати місто до свята та оперативно прибирати його під час самих святкувань.

За його словами, закордонні гості, які були на святкових заходах, були приємно вражені зовнішнім виглядом та чистотою міста. Він наголосив, що на цьому зупинятися не варто, треба й надалі працювати, адже у Луцьку є ще багато невирішених питань.

Вже традиційним, за словами Святослава Кравчука, стало для нашого міста проведення свята квітів «Луцьк квітучий». Він наголосив, що цьогоріч крім працівників освітньої та медичної галузі до участі у заході долучилися й структурні підрозділи міської ради та приватні підприємства. Учасники представили вишукані та оригінальні квіткові композиції.

На завершення перший заступник міського голови подякував усім, хто долучився до організації та проведення у місті святкових заходів: «Така співпраця дає можливість впевнено сказати, що наше місто – комфортне для проживання, а лучани – справжні патріоти свого міста».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: ...
Наступна новина: У Львівській області з 1 ...

КОМЕНТАРІ