Волинська область: нововолинські рятувальники провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для дошкільнят

Волинська область: нововолинські рятувальники провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для дошкільнят

27.08.13 13:16 0 943
Уже багато років поспіль рятувальники спільно з освітянами проводять відкриті уроки з правил безпеки у рамках Всеукраїнської громадської акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти». ЇЇ мета – привернення уваги широких верств громадськості до питань цивільного захисту, навчання населення основам безпеки життєдіяльності та підняття престижу оперативно-рятувальної служби.

Днями свято пройшло у дитячому навчальному садочку №7 міста Нововолинська. Відкриваючи захід, працівники ДСНС наголосили: «Професія рятувальника – одна з найнебезпечніших і, водночас, найпрестижніших у світі. шня акція має на меті допомогти кожному з Вас правильно зорієнтуватися у випадку біди та запобігти лихові».

Діти побачили можливості пожежно-рятувальної техніки, рятувального обладнання, а також ознайомились із правилами поведінки у випадку виникнення різних надзвичайних ситуацій. Малеча відчула себе справжніми рятівниками – дітки одягали спеціальний захисний одяг пожежних та разом із професіоналами служби порятунку спробували загасити умовну пожежу.

Акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти» ще раз довела, що бійці ДСНС вміють не лише ліквідовувати надзвичайні події, а й дарувати дітям знання безпеки укупі зі святковим настроєм.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ