Волинські міндоходівці у січні-липні 2013 року легалізували працю 427 найманих працівників

Волинські міндоходівці у січні-липні 2013 року легалізували працю 427 найманих працівників

27.08.13 13:22 0 901
За результатами проведених у січні-липні 2013 року перевірок працівниками Головного управління Міндоходів у Волинській області легалізовано працю 427 найманих осіб, яку місцеві роботодавці використовували у своєму бізнесі без оформлення трудових відносин. Такі дієві заходи фахівців Міндоходів стали результативними, як для місцевої скарбниці, так і в основі дотримання соціальних гарантій в оплаті праці жителям Волині. Адже за цей період часу легалізовано 705,4 тисяч гривень заробітної плати, з якої відповідно сплачено до бюджету майже 80 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб, – інформує управління доходів і зборів з фізичних осіб ГУ Міндоходів у Волинській області.

«Легально висока заробітна плата, яка забезпечить нашим громадянам достойні стандарти життя та соціального захисту – дотримання саме цих європейських норм гарантує наша країна своїм співгромадянам, – зазначила заступник начальника Головного управління Міндоходів у Волинській області Інна Степанюк.

Посадовець підсумувала, що спільна та скоординована робота органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та територіальних органів ГУ Міндоходів Волині в питаннях легалізації зарплати, яка активно проводиться в області, дає змогу посилити соціальний і правовий захист волинян.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Тернопіль в очікування ...

КОМЕНТАРІ