На Хмельниччині потрійне свято у Волочиську

На Хмельниччині потрійне свято у Волочиську

27.08.13 13:05 0 1221
24 серпня є визначною датою для всієї України. А для жителів м. Волочиськ та району цей день став потрійним святом. В районному центрі відбулися урочистості присвячені Дню Незалежності України, 90-річчю Волочиського району та 550-річчю міста Волочиськ.

Саме в такий знаковий для жителів Волочищини день до них завітала заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Лілія Бернадська. Розпочалися святкові заходи із відкриття районної Дошки Пошани, на якій відзначені кращі колективи, господарники та виробничники району. Після представлення широкому загалу Дошки Пошани, Лілія Віталіївна разом з господарями свята поклала вінки та квіти до пам’ятників та пам’ятних знаків у сквері біля Меморіалу Слави.

Далі на публіку чекав святковий концерт, який пройшов на центральній площі міста. Із святом жителів району та міста привітала Лілія Бернадська, яка окрім вітальних слів, з нагоди свята, вручила кращим з кращих працівникам району грамоти обласної державної адміністрації та цінні подарунки, побажавши їм міцного здоров’я, добробуту та безхмарного життя у незалежній державі – Україні. Окремим пунктом урочистостей стала приємні несподіванка для освітян та школярів. За сприяння голови обласної державної адміністрації Василя Ядухи Тарнорудської ЗОШ І-ІІІ ст. було виділено новий шкільний автобус. Ключі від нього Лілія Віталіївна передала педагогічному колективу школи.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Чернігівська область: двічі ...

КОМЕНТАРІ