Львівщина: на Радехівщині за участи депутатів-свободівців відбулися святкові заходи до Дня Незалежности

Львівщина: на Радехівщині за участи депутатів-свободівців відбулися святкові заходи до Дня Незалежности

27.08.13 14:09 0 1026
25 серпня 2013 року в селі Нестаничі Радехівського району в садибі-музеї Маркіяна Шашкевича відбулася концертна програма Радехівської районної школи мистецтв, присвячена Дню Незалежности України. У святкуванні взяли участь свободівці – народний депутат України Ірина Сех і депутат Львівської обласної ради Володимир Чехут.

Ірина Сех привітала місцеву громаду та учасників художньої самодіяльности з Днем Незалежности та побажала, аби кожен своїми щоденними вчинками доклався до того, аби Україна стала могутньою державою. Свободівка подарувала музею-садибі, місцевій школі та отцеві Степанові Бурку книжки "Русалка Дністрова" та диски Романа Коваля "Холодний Яр". Також народний депутат відвідала музей-садибу та церкву, в якій служив Маркіян Шашкевич.

У Радехові свободівка взяла участь у святкуванні Дня міста та заходах Львівської обласної ради – фестивалі молодіжної української пісні "Мова. Слово. Пісня", які відбулися за участи дуету "Ріка Життя", Романа Ковальчука, Юрія Трицецького, Оксани Нагай, Андрія Бенюка, лавреат міжнародних конкурсів Ярина Романів та колективи художньої самодіяльности.

У рамках фестивалю відбувся конкурс серед аматорських колективів на найкращу патріотичну, молодіжну, народну пісню.

У селі Вислобоки Кам'янка-Бузького району з нагоди 250-ї річниці храму Непорочного Зачаття Перечистої Діви Марії відбувся концерт тріо священників "Новий час" з програмою "З Богом і Україною". У цьому заході взяли участь народні депутати свободівці Ірина Сех та Михайло Блавацький, депутат Львівської обласної ради Володимир Чехут.

Михайло Блавацький привітав громаду с. Вислобоки з ювілеєм церкви та вручив грамоту Львівської обласної ради отцю Зиновію Колтуну. Ірина Сех під час концерту привітала місцеву громаду з ювілеєм та Днем Незалежности України.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові зіткнулися ...
Наступна новина: На Буковині по кримінальних ...

КОМЕНТАРІ