За підтримки ВО "Свобода" у Львові відбувся концерт Ігоря Богдана "З Днем народження, рідна Україно!"

За підтримки ВО "Свобода" у Львові відбувся концерт Ігоря Богдана "З Днем народження, рідна Україно!"

27.08.13 13:11 0 1124
24 серпня 2013 року в Парку культури і відпочинку імени Богдана Хмельницького у Львові за підтримки Всеукраїнського об'єднання "Свобода" відбувся святковий концерт відомого співака, заслуженого артиста України Ігоря Богдана "З Днем народження, рідна Україно!". Це був благодійний концерт як подарунок Львову. У святковому дійстві виступили Ігор Богдан, Зиновій Гучок, гурти "Земляки" та "Галичани". Концертна програма складалася переважно з пісень патріотичної тематики.

"Вік змушує красиво піти зі сцени. Захотілося ще раз вийти до людей, привітати їх із Днем Незалежности, тепло подякувати усім за підтримку. На сцені я вже 37 років. Планую реалізовувати инші проєкти, виступатиму як режисер-постановник, залучатиму до мистецтва талановиту молодь, дітей. Другий проєкт – фестиваль міжнародного мистецтва. Також присвячу певний час сім'ї, – розповів Ігор Богдан. – Я пригадую свої виступи в кінці 80-х, коли ми першими почали відроджувати релігійні та стрілецькі пісні та пісні УПА. Я пригадую цей настрій, цих людей, і тепер мені просто цікаво – як виросло нове покоління, як батьки передали оцю любов до мови, до пісні, до історії, до українських традицій. Тому я побудував свою програму із блоку патріотичних, народних і сучасних пісень".

У концертній програмі прозвучали найпопулярніші шлягери, нові пісні й ті, про які люди знають і просять заспівати. А ще Ігор Богдан подякував свободівцям за підтримку його концертної програми.

Нагадаємо, що Ігор Богдан уже багато років живе у Канаді. Однак цьогоріч він вирішив у День Незалежности подарувати рідному Львову святковий концерт.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: на оперативній ...
Наступна новина: ООН прагне роз’яснень від ...

КОМЕНТАРІ