У Львові святкування Дня Прапора та Дня Незалежності України пройшли без грубих порушень громадського порядку

У Львові святкування Дня Прапора та Дня Незалежності України пройшли без грубих порушень громадського порядку

27.08.13 14:20 0 870
Впродовж 23-26 серпня 2013 року у Львові святкування з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України пройшли без грубих порушень громадського порядку.

У різних частинах міста Львова відбувалися різноманітні заходи. Охорону громадського порядку впродовж зазначеного вище періоду забезпечували понад 220 працівників міліції.

Завдяки добре організованій роботі та належному виконанню функціональних обов’язків охоронців правопорядку, у Львові та області не зафіксовано грубих порушень громадського порядку.

Разом з тим повідомимо, що у Львівській області впродовж вихідних до охорони громадського порядку було залучено 1 500 працівників органів внутрішніх справ.

Найбільше святкових заходів відбулося у місті Львові, а також у Радехові, де відзначали День міста, та у місті Червоноград Сокальського району, де проходили урочистості з нагоди професійного свята працівників вугільної промисловості України – Дня шахтаря. Участь у святкуваннях в обох вищезгаданих містах на Львівщині взяли близько 30 000 людей.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 366 підприємців ...
Наступна новина: На Тернопільщині соколята ...

КОМЕНТАРІ