У Львівській області у Дрогобичі під час святкування Дня незалежності порушень громадського порядку не було

У Львівській області у Дрогобичі під час святкування Дня незалежності порушень громадського порядку не було

27.08.13 14:26 0 870
Охорону громадського порядку та безпеку дрогобичан під час проведення культурних масових заходів забезпечували 40 правоохоронців Дрогобицького міського відділу міліції. У цей день грубих порушень громадського порядку правоохоронці не виявили. На заходах були присутні близько 1.5 тисяч громадян, о 22:00 годинні святковий концерт завершився.

Свято розпочалося Національним Гімном України, традиційно у центрі міста розпочалися святкові заходи присвячені Дню Незалежності. Дрогобичани одягли вишиванки з нагоди Дня Незалежності і вийшли вулиці свого міста.

Із вступним словом до усіх присутніх звернувся перший заступник Дрогобицької міської ради Олександр Михайлович Коростельов. Олександр Михайлович привітав мешканців та гостей Дрогобича із державним святом і побажав усім злагоди, здоров’я, натхнення, успіхів у служінні державі.

Із вітальним словом на адресу дрогобичан звернувся секретар Дрогобицької міської ради Тарас Михайлович Метик. Тарас Михайлович приєднався до поздоровлень і попросив дрогобичан не забувати своїх героїв, які боролися за незалежність Української держави.

Одним із найбільш яскравих подій став святковий концерт. Екстремальні виступи юних та талановитих гімнасток полонили серця усіх глядачів, заворожені майстерністю здібних спортсменок дрогобичани дякували шаленими оплесками та скандували «молодці». Не можливо було відірвати погляд від гнучких, струнких гімнасток, які витворяли справжнє акробатичне диво на сцені.

Трохи згодом своє вміння з східних бойових мистецтв демонстрували хлопці, виховавши у собі самовладання, силу волі, терпіння. Із рукопашного бою, ударів, які наносилися у життєво важливі ділянки тіла одразу було видно, що спортсмени ретельно та професійно тренуються, щоби вигравати змагання та отримати заповітні пояси і дани.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ