З нагоди відзначення 22-ої річниці незалежності України на Львівщині відбулося масове сходження на гору Маківка

З нагоди відзначення 22-ої річниці незалежності України на Львівщині відбулося масове сходження на гору Маківка

28.08.13 09:02 0 990
25 серпня 2013 року з нагоди відзначення 22-ої річниці незалежності України відбувся обласний спортивно-масовий захід з оздоровчого туризму – сходження на гору Маківка (958 м) за програмою ХХІІ спортивних ігор Львівщини та VІ обласних ігор ветеранів спорту, присвячених Року Івана Боберського.
Участь у сходженні, яке розпочалося з села Пшонець Сколівського району, взяло 312 учасників, які представляли збірні команди 13 районів області та 6 міст обласного значення. Приєднатися до спортивно-туристичного заходу змогли також усі бажаючі – від школярів до ветеранів. Наймолодшому учаснику сходження виповнилося лише 2 роки та 3 місяці, найстаршим учасником виявився 74-літній мешканець Львівщини.
Цей масовий захід проведено управлінням молоді та спорту Львівської облдержадміністрації та Львівським обласним центром фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх” за дієвої підтримки Сколівської райдержадміністрації.
На вершині Маківки, біля Пантеону загиблих Українських січових стрільців у І світовій війні було розгорнуто велике полотно Прапора України (розмір 6 х 4 м), за участю місцевих священників відбувся загальний молебень й спільно виконано гімн України.
На згадку про сходження учасники отримали пам'ятні значки від Львівського обласного центру фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх”.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Найближчим часом на ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ