Луцьк спортивний – у День Незалежності України та День міста

Луцьк спортивний – у День Незалежності України та День міста

28.08.13 08:33 0 940
До Дня Незалежності України та Дня міста комітет по фізичній культурі та спорту спільно з міським центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» організували і провели ряд спортивно-розважальних заходів.

Впродовж двох днів в приміщенні клубу міського центру «Спорт для всіх» «Біла тура» проходив традиційний шахово-шашковий турнір. Поборотися за дипломи та призи комітету по фізичній культурі та спорту міської ради вийшло 25 шахістів і 12 шашкістів.

Турнір з шашок закінчився передбачуваною перемогою майстра спорту Андрія Сороки. Друге і третє місце відповідно посіли кандидати в майстри спорту Павло Гончарук і Петро Левчук.

Цікавішим видався шаховий турнір, лідери в якому мінялися майже після кожного туру. Перед останнім туром лідерство захопив ветеран волинських шахів Віталій Мельник, проте не зміг встояти в партії з молодим Назаром Пілецьким. Таким чином, обійшовши усіх досвідчених шахістів, переможцем турніру став сімнадцятирічний Назар Пілецький. Друге місце посів Дмитро Герчук, третє – Віталій Мельник.

Переможці та призери змагань нагороджені дипломами та призами комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради.

В післяобідню пору цього дня на стадіоні «Авангард» відбулась товариська зустріч з футболу між ветеранами міст Луцька та Бреста. Матч закінчився з рахунком 6:4 на користь гостей.

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (720335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернополяни вшанували 157 ...
Наступна новина: На Тернопіллі визначили ...

КОМЕНТАРІ