У Волинській області ковельські оперативники затримали розбійників за гарячими слідами

У Волинській області ковельські оперативники затримали розбійників за гарячими слідами

28.08.13 09:43 0 1119
До ковельських правоохоронців за допомогою звернувся 19-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що невідомі пограбували та побили його.

За справу взялися оперативники. З’ясувалося, що напередодні злочину, поблизу одного з нічних магазинів міста, потерпілий познайомився з двома молодиками. Знайомство чоловіки вирішили відзначити горілкою.

Розпивши пляшку, товариші відвели заявника від магазину і почали бити. Після цього зловмисники забрали у потерпілого мобільний телефон та сумку, в якій знаходився паспорт і особисті речі. Згодом, залишивши бідолаху, пішли.

Провівши ряд оперативно-пошукових заходів, за скоєння кримінального правопорушення оперативники затримали 26-річного мешканця Ковельського району та 30-річного жителя міста Ковель. До слова, затримані у минулому вже притягувалися до кримінальної відповідальності.

Мобільний телефон правоохоронці знайшли у ломбарді, куди підозрювані здали його, тож викрадену річ буде повернуто власнику.

Наразі у справі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області у ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ