В Закарпатській області у хаті молодого виноградівця міліція виявила наркотик метамфетамін

В Закарпатській області у хаті молодого виноградівця міліція виявила наркотик метамфетамін

28.08.13 08:06 0 969
Виноградівські правоохоронці, в ході розслідування кримінального провадження, навідалися в оселю 25-річного жителя с.Пийтерфолво Виноградівського району.

Тут міліціонери застали веселу компанію у складі двох жителів села Бобове віком 31 та 32 роки. Під час огляду будинку стражі порядку виявили в кухні на столі розсипану кристалічну речовину, схожу на наркотик метамфетамін, вагою три грами, а також два запаяні медичні шприци з такою ж речовиною вагою близько 4 грамів.

Порошок і шприци вилучено й направлено на експертизу. Якщо вона підтвердить, що це саме метамфетамін, виноградівці матимуть проблеми з законом.

Попався з наркотиками ще один молодик, цього разу 37-річний житель Виноградова. Серед білого дня чоловік курив у забороненому законом місці, чим і привернув увагу дільничних інспекторів міліції. При появі правоохоронців підозрілий чоловік спробував непомітно викинути з кишені штанів поліетиленовий пакет. У ньому, як з′ясувалося, було 15 грамів марихуани. Як і в попередньому випадку, фігуранта справи притягають до відповідальності за незаконне зберігання наркотиків.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ