Хмельниччина: на Полонщині вирішили по-справжньому поборотися з тіньовою зайнятістю

Хмельниччина: на Полонщині вирішили по-справжньому поборотися з тіньовою зайнятістю

28.08.13 08:08 0 928
Розглядом актуальних питань у сфері мінімізації заробітної плати, нелегальної зайнятості працівників та виплати зарплати «в конвертах» опікується робоча група, створена при Полонській райдержадміністрації.

Тільки за липень поточного року на її засіданнях заслухано 6 підприємців, які на даний час вже зареєстрували 10 найманих осіб.

Найважливішим результатом діяльності робочої групи є підвищення свідомості як суб’єктів господарської діяльності, так і найманих працівників. На засіданні прийнято рішення про необхідність посилення контролю по виявленню суб’єктів господарської діяльності, у яких трудові відносини з найманими працівниками не укладені відповідно до чинного законодавства.

На думку начальника Полонського відділення Шепетівської ОДПІ Міндоходів у Хмельницькій області Анатолія Фелонюка, «тіньова» зайнятість та зарплата «в конвертах» призводять до значного скорочення надходжень податку на доходи фізичних осіб. Тому подолання даного бар’єру є одним із пріоритетних завдань для податківців району.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Центр обслуговування ...

КОМЕНТАРІ