Івано-Франківщина: започатковано новий телевізійний проект

Івано-Франківщина: започатковано новий телевізійний проект "Аргументи Міндоходів"

28.08.13 08:18 0 1070
Обласною телерадіокомпанією "РАІ" за сприяння Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області започатковано новий телевізійний проект.

Нова передача соціального спрямування має назву "Аргументи Міндоходів". На прикладі конкретних життєвих історій висвітлюватимуться соціальні проблеми та заходи, які вживаються органами доходів і зборів з їх подолання.

Перший випуск телепередачі, присвячений питанню легалізації заробітньої плати, транслюватиметься в ефірі ТРК "РАІ" 28.08.2013 р. о 21.15 год.

Платники податків можуть надати свої пропозиції щодо висвітлення тих чи інших питань у наступних випусках передачі, зателефонувавши за номером телефону (0342) 77-19-34.

Нагадаємо, на початку липня п.р. вийшла в ефір нова радіопрограма Івано-Франківської обласної телерадіокомпанії «Карпати», присвячена висвітленню інформації про результати діяльності органів доходів і зборів області та застосування діючого законодавства.

Новий радіо-проект під назвою «Сага про податки» транслюється на частоті 72.02 FM щосуботи і неділі о 10.50 год. та 13.25 год. Відеоматеріали по темі /



Анонс першого випуску телепередачі "Аргументи Міндоходів"



Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В притулку для дітей ...

КОМЕНТАРІ