У Львівській області “Дитячий відпочинок повинен бути максимально безпечним”, – Ірина Романів

У Львівській області “Дитячий відпочинок повинен бути максимально безпечним”, – Ірина Романів

28.08.13 08:08 0 851
28 серпня, заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ірина Романів взяла участь міжвідомчій нараді «Про стан додержання законодавства, спрямованого на охорону життя і здоров’я дітей». У заході також взяли участь керівники департаментів та управлінь ЛОДА, прокурор Львівської області Олег Василенко, а також керівники органів контролю.

Під час наради, присутні наголосили, що одним із пріоритетних завдань у організації дитячого відпочинку є забезпечення додержання законодавства про охорону життя і здоров’я дітей, попередження травматизму серед них, захист їх прав на оздоровлення та відпочинок, якісне харчування, забезпечення дітей з особливими потребами належними їм пільгами.

“Дитячий відпочинок повинен бути максимально безпечним, – зазначила І.Романів. – Саме тому важливо, аби усі служби, які відповідальні за дозвілля дітей, працювали скоординовано задля запобігання травматизму”, – додала вона.

За результатами міжвідомчої наради прийнято спільну постанову, у якій передбачено низку скоординованих заходів, спрямованих на забезпечення законності у сфері охорони життя та здоров’я дітей, та притягнення винних посадових осіб, до компетенції яких належить гарантування неповнолітнім безпечних умов виховання та дозвілля, до відповідальності.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ