У Львівській області 17 інвестиційних проектів претендують на фінансування за рахунок коштів під державні гарантії

У Львівській області 17 інвестиційних проектів претендують на фінансування за рахунок коштів під державні гарантії

28.08.13 08:38 0 913
27 серпня у Львівській ОДА, під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Богдана Матолича, розпочався розгляд проектів соціально-економічного розвитку, наданих райдержадміністраціями та виконкомами міст обласного значення, фінансування яких передбачається здійснювати за рахунок коштів під державні гарантії.

Окрім представників місцевих органів самоврядування та виконавчої влади, участь в обговоренні пропозицій беруть керівники Львівської обласної дирекції «Укргазбанку», що є оператором впровадження даних інвестиційних проектів, та обласного департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості.

Відповідно до попереднього переліку, до розгляду подано 17 проектів, зокрема від міста Львів – 5, міст Трускавця, Дрогобича, Нового Роздолу, Мостиська – по 1 інвестиційному проекту, а також Мостиської, Жовківської, Кам’янко-Бузької райдержадміністрацій – 1 пропозиція та Жидачівської РДА – 5 проектів.

Зазначимо, під час співбесід представники «Укргазбанку» надають консультації щодо належного оформлення документів, які необхідно подавати для залучення коштів.

Як наголосив Богдан Матолич, усі проекти повинні бути готові до 1 вересня. «До цього числа усі пропозиції, що претендують на фінансування під державні гарантії, повинні бути доопрацьовані й разом з усіма необхідними документами подані у профільні Міністерства та обласну дирекцію «Укргазбанку», – сказав він.

Зазначимо, що розгляд пропозицій за участю представників місцевих органів виконавчої влади та самоврядування триватиме упродовж дня.

Довідка:

Постановою Кабінету Міністрів України від 03.03.2013р. №404 «Деякі питання здійснення головними розпорядниками бюджетних коштів капітальних видатків понад обсяги встановлених бюджетних призначень» розроблено механізм залучення коштів під державні гарантії з метою реалізації капіталомістких інвестиційних проектів, які сприятимуть соціально-економічному розвитку регіонів.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: байківцям - 365!
Наступна новина: Чернігів скликає юні таланти

КОМЕНТАРІ