Чернігів скликає юні таланти

Чернігів скликає юні таланти

28.08.13 08:39 0 993
З 16 до 18 вересня в Чернігові проходитиме Шостий міжрегіональний живописний конкурс-пленер «Легенди та міфи Чернігова», присвячений 70-ій річниці визволення міста від фашистських загарбників та 200-річчю від дня народження Т. Г. Шевченка.

Тема 2013 року – «Шевченко і мистецька Чернігівщина».

У конкурсі-пленері беруть участь учні початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів (шкіл естетичного виховання). Вік учасників – 10-15 років. До участі запрошуються два учні та один викладач-супроводжуючий від навчального закладу.

Для участі у конкурсі-пленері заповнюється заявка на участь делегації з трьох чоловік, яка надсилається до 9 вересня за адресою: дирекції Шостого міжрегіонального живописного конкурсу-пленеру «Легенди та міфи Чернігова», Чернігівська дитяча художня школа, вул. Горького, 33, м. Чернігів, 14000, телефони (0462) 970-121, 645-875, (050) 443-14-19. Заявку необхідно підтвердити повідомленням на електронну пошту: childrens_art_school@mail.ru.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі-пленері, надсилають наступні документи:

- заявку встановленого зразка;

- свідоцтво про народження учня-учасника (копія);

- творче резюме на CD диску для буклета (фото учасника, навчальний заклад, клас, відділення, до якого виду мистецтва більша прихильність, участь у конкурсах та пленерах, наявність дипломів, П.І.П. викладача, який супроводжує учасника, та його фах).

Конкурс-пленер проводиться в таких номінаціях:

- кращий живописний твір;

- краща декоративна станкова композиція.

Засоби виконання: акварель, гуаш, олівець. Розміри: ½ або ¼ аркуша паперу розміру А1. Матеріали для роботи учасники конкурсу-пленеру повинні взяти з собою.

Вимоги до оформлення виставкових та конкурсних робіт: на зворотній стороні, праворуч у нижньому кутку кожної роботи має бути заповнений та наклеєний паспорт, де слід вказати ім’я та прізвище автора, вік, назву роботи, дату й місце її виконання, розмір і техніку виконання, школу та викладача, а також поставити підпис.

Учасники та переможці конкурсу-пленеру нагороджуються дипломами, сувенірами та подарунками від організаторів та спонсорів.

Захід проводиться з метою пропаганди традиційної національної культури, презентації сучасного образотворчого мистецтва юних українських митців, удосконалення досвіду художньо-мистецької діяльності, підвищення рівня творчої майстерності в станковій декоративній композиції, створення умов для подальшого розвитку юнацького пленерного руху в Україні, піднесення культурно-туристичного іміджу Чернігова.

Організаторами конкурсу-пленеру виступають Чернігівська міська рада, управління культури Чернігівської міської ради, Чернігівська дитяча художня школа.

За матеріалами управління культури міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області 17 ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ