Тернопілля: байківцям - 365!

Тернопілля: байківцям - 365!

28.08.13 08:37 0 1025
Село Байківці, що в Тернопільському районі відзначило 365-річчя від дня першої письмової згадки. Відтак, нагадати мешканцям про історію населеного пункту взялися учасники байковецького християнського театру "Світло і тінь". Вони поставили виставу про історичне минуле села-іменинника "Байківці. 1648 рік".

Привітати байковецьку громаду завітали гості з усіх-усюд. Заступник голови-керівник апарату Тернопільської ОДА Юрій Желіховський передав вітання мешканцям Байківців від очільника області Валентина Хоптяна та побажав байківчанам миру, добра і достатку. З вітальним словом виступили також заступник голови Тернопільської обласної ради Олег Боберський, голова правління "Тернопільоблгаз" Олег Караванський, керівник виконавчої дирекції Західного регіону Всеукраїнської асоціації сільських і селищних рад Юрій Івасюк та інші.

З нагоди 365-річчя Байковець відбулося відкриття та освячення пам'ятника під орудою високопреосвященного архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського кир Василія Семенюка. З днем народження байківчан вітали співак Павло Доскоч, Ярослав Борута, народний аматорський ансамбль танцю "ГлоріяБай", жіночий вокальний ансамбль "Байківчанка" та гурт "Крута Вежа".

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львівській області 17 ...

КОМЕНТАРІ