«Молодь з діаспори показала депутатам Тернопільської обласної ради, як потрібно злагоджено працювати заради спільних інтересів громадян» – Сергій Тарашевський

«Молодь з діаспори показала депутатам Тернопільської обласної ради, як потрібно злагоджено працювати заради спільних інтересів громадян» – Сергій Тарашевський

28.08.13 08:40 0 1099
У сесійній залі Тернопільської обласної ради протягом трьох днів тривали пленарні засідання Першого Світового конгресу українських молодіжних організацій діаспори. На сесіях молоді люди із 22 країн світу обговорювали ряд важливих питань – роль молоді у світовому українстві, спільний інформаційно-культурний простір світового українства, діаспора – лобіст українських інтересів у світі, державна політика України щодо співпраці з діаспорою. Учасники форуму схвалили ряд постанов та резолюцій, схвалили статут Конгресу, обрали керівні органи.

«Молодь з діаспори показала, як продуктивно можна працювати над вирішенням важливих питань, які болять кожного українця, де б він не проживав. Адже найголовніше – це добробут країни та її громадян, побудова високо розвинутої демократичної держави із європейськими цінностями. – зазначив перший заступник голови обласної ради Сергій Тарашевський. - Молоді люди об’єдналися у пориві сприяння у розвитку і України, і Тернопілля зокрема. Саме такого об’єднання нині задля блага кожного мешканця області потрібно політичним силам у Тернопільській обласній раді. Уже вкотре закликаю депутатів відкинути свої політичні амбіції, взяти за приклад згуртовану роботу українців із різних куточків світу і виконати свій депутатський обов’язок – зібратися на сесію обласної ради. Адже питань, проблем зібралося надзвичайно багато. І вирішити їх задля нашої тернопільської громади вкрай необхідно».

На завершення своєї роботи це представницьке зібрання прийняло резолюцію на підтримку європейської інтеграції України. У документі однозначно стверджується, що Україна «повинна долучитися до сім’ї європейських держав політично та ціннісно і здійснити усі необхідні заходи для підписання Угоди про Асоціацію з Європейським Союзом на Вільнюському саміті у листопаді цього року».

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Волинь: у 2014 році ...

КОМЕНТАРІ