На Тернопіллі байківці відзначили день народження

На Тернопіллі байківці відзначили день народження

28.08.13 08:11 0 835
Урочистості з нагоди 365-ліття з часу першої згадки про село відзначили мешканці Байківців Тернопільського району. Байківчан із подвійним святом – Днем незалежності та днем народження села – привітав заступник голови обласної ради Олег Боберський.

- Україна починається із громади. Буде сильна територіальна спільнота – такою ж буде країна. Громада Байківців – яскравий приклад того, як потрібно працювати, як дбати про своє село і як його любити, – зазначив Олег Володимирович. – Особливо змінилося обличчя Байківців за останні роки. У селі з’являються нові дороги, відновлюються об’єкти соціальної інфраструктури, відроджується художня самодіяльність тощо. Село живе повноцінно, дружньо, заможно. Якби в Україні було більше таких сіл, то на 22 році незалежності Україна була б набагато кращою».

Святковий концерт з нагоди ювілею організували аматорські та професійні колективи села та району. А розпочалося святкування виставою про історичне минуле села-іменинника “Байківці. 1648 рік” у виконанні байковецького християнського театру “Світло і тінь”.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Зоря" і "Говерла" ...
Наступна новина: На Рівненщині п'яний ...

КОМЕНТАРІ