Із пошти Міністра

Із пошти Міністра

28.08.13 08:03 0 966
До Міністерства внутрішніх справ України на ім’я керівника відомства Віталія Захарченка надійшов лист-подяка від головного лікаря Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» Юрія Гладуша. Текст листа наводимо нижче:

«Міністру внутрішніх справ України

Генералу внутрішньої служби України

В.Ю.Захарченку

Вельмишановний Віталію Юрійовичу!

Адміністрація Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» від імені медичного колективу, хворих дітей та їх батьків висловлює довіру і велику вдячність співробітникам нашої славетної міліції. Ми, працівники медичної галузі, традиційно плідно співпрацюємо з представниками органів внутрішніх справ. Просимо Вас, шановний Віталію Юрійовичу, відмітити велику працю і висловити подяку нашим партнерам, робітникам міліції. Це старший дільничний інспектор майор міліції О.О.Чорний та його колеги, дільничні інспектори, які є прикладом служіння своїй справі. Цілодобово вони забезпечують спокій на території Лікарні, контингент якої в більшості - жінки і діти.

Просимо також виразити подяку керівництву управління внутрішніх справ Шевченківського району міста Києва, на території якого розташована наша Лікарня і в першу чергу заступнику начальника управління підполковнику Р.І.Осипенку. Наряди міліції районного управління регулярно проводять обходи і нічні об'їзди території Лікарні.

Солдати і офіцери міліцейської частини 3030 під командуванням полковника міліції В.П.Шелефоста постійно допомагають по вбиранню території Лікарні. Особливо просимо відмітити лікаря полку, підполковника міліції Ю.Г.Білокоза та старшого прапорщика С.М.Чуха, які є координаторами нашої співпраці.

Велику допомогу ми отримуємо від Київської національної академії внутрішніх справ та її проректорів - генерал-майора міліції В.В.Чернєя та полковника І.Ю.Гори.

Працівники центрального апарату МВС України неодноразово здавали свою кров для врятування життя маленьких українців. Ми просимо висловити подяку учасникам цих акцій, які координуються медичним управлінням МВС України.

В останній час в засобах масової інформації розгорнута кампанія паплюження працівників органів внутрішніх справ. Ми категорично не згодні з тим, що обвинувачення йдуть не тільки на адресу окремих «перевертнів», а на всіх працівників міліції. Українська міліція завжди служила Народу України і ми пишаємося, що в ній працюють люди, які готові в будь-який момент захистити громадянина нашої Держави і прийти на допомогу.

Довідка: НДСЛ «Охматдит» єдина в системі МОЗ України багатопрофільна медична установа, яка надає високоспеціалізовану медичну допомогу дітям всієї України. У складі Лікарні високотехнологічні центри: Центр дитячої онкогематології і трансплантації кісткового мозку; Український центр дитячої токсикології, інтенсивної та еферентної терапії; Центр «Клініка для лікування дітей, хворих на ВІЛ-інфекцію\СНІД», 10 дитячих хірургічних, 8 педіатричних відділень, потужна поліклініка та ін. Медична допомога надається по більшості направлень медичної галузі.

З повагою,

Головний лікар Ю.І.Гладуш»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Віталій Захарченко вручив ...

КОМЕНТАРІ