Олександр Сич: «Свобода» домагатиметься вчасного ухвалення евроінтеграційних законів»

Олександр Сич: «Свобода» домагатиметься вчасного ухвалення евроінтеграційних законів»

28.08.13 19:16 0 1165
ВО «Свобода» буде домагатися вчасного ухвалення евроінтеграційних законів задля підписання в листопаді цього року угоди про асоціяцію між Україною та Европейським Союзом. Про це 28 серпня 2013 року заявив народний депутат України, голова Уряду національної альтернативи Олександр Сич, спілкуючись із журналістами в Івано-Франківську.

«Поряд із неофіційним початком президентської кампанії, найголовніше, що пронизуватиме і внутрішню, і зовнішню політику України – це питання евроінтеграції. Ми домагатимемося того, щоби було вчасно ухвалено всі закони, які український парламент має затвердити задля підписання уже в листопаді угоди про асоціяцію з Европейським Союзом», – зазначив Олександр Сич.

Водночас свободівець висловив певні застереження щодо маніпуляцій, які уже зараз централізовано здійснюють посередництва мас-медія. Однією з таких є, зокрема, спекуляція на темі цінностей.

«Знаючи, наскільки важливою для переважної частини українців є евроінтеграція, досягнення соціяльних стандартів европейського зразка, у Верховній Раді під прикриттям тієї ж евроінтеграції владний режим все частіше свідомо проштовхує відверто лобістські закони, які не мають жодного відношення до ЕС», – наголосив Олександр Сич.

За словами націоналіста, такі законопроєкти не можуть підтримати не лише свободівці, але й усі депутати, які відчувають хоча б дещицю відповідальности за наслідки таких голосувань. Водночас Олександр Сич підкреслив, що сутнісне виконання вимог ЕС лише піде на користь демократичному розвитку країни.

Прес-служба Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Втратили документи ...

КОМЕНТАРІ