Міжнародний обмін молоді «Світлини історії» відбувся у Чернівцях

Міжнародний обмін молоді «Світлини історії» відбувся у Чернівцях

29.08.13 09:18 0 913
24 волонтери з України, Молдови, Словаччини, Литви та Італії зібралися в Чернівцях з метою дослідити історію міста, його національні меншини та провести фото-виставку.

Учасники обміну влаштовували інтерактивні ігри на свіжому повітрі, провели квест по місту, відвідували історичні та культурні пам’ятки Чернівців. Зокрема, волонтери побували в Музеї історії та культури євреїв Буковини, на єврейському кладовищі, яке є одним з найбільших у Європі, резиденції ЧНУ ім.Ю.Федьковича, Ботанічному саду університету, Румунському Народному Домі.

Учасники обміну відвідали фортеці у Кам’янець-Подільському та Хотині. Також волонтери влаштовували національні вечори, де мали змогу познайомитися з традиціями, мовою, культурою, кухнею представників інших країн.

Результат роботи учасників обміну було продемонстровано на виставці фотографій «Світлини історії» (детальніше про виставку), яка проводилась в Галереї Ратуші та була присвячена історичному порівнянню давніх листівок з сучасним виглядом історичних памяток Чернівців та їхньому відтворенню в модерновій інтерпретації.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ