В Закарпатській області раніше судимий мукачівець запалив хату свого знайомого

В Закарпатській області раніше судимий мукачівець запалив хату свого знайомого

29.08.13 08:13 0 856
* Таким чином 28-річний колишній «зек» вирішив помститися своєму опоненту, з яким у нього виник п′яний конфлікт.

У Мукачівський міськвідділ міліції надійшло повідомлення про те, що в одному з приватних будинків на Мукачівщині відбулось загорання надвірної споруди і внаслідок пожежі згоріло дерев”яне перекриття будинку та речі домашнього вжитку. Співробітники міліції виїхали на місце події відразу. Вже на місці правоохоронці з”ясували, що до підпалу причетний 28-річний мукачівець, який вже має за плечима дві судимості.

Чоловік ніде не працює та пиячить. Того вечора він відпочивав у барі, де за сусіднім столиком сидів на вид знайомий йому чоловік. Між ними виникла суперечка. Мукачівець пригрозив чоловіку, що підпалить йому хату. Після того, недовго думаючи, він пішов до нього додому втілювати свій намір. Взяв сірники, поліетиленовий пакет, який засунув під вхідні двері, підпалив його і пішов собі геть... На щастя, вдома в той час господарів не було.

За даним фактом розпочато досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 194 Кримінального Кодексу України («Умисне знищення або пошкодження майна»). Тепер мукачівцю за “помсту” загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі за ...

КОМЕНТАРІ