Закарпаття: на Свалявщині сталася масштабна ДТП зі смертельними наслідками

Закарпаття: на Свалявщині сталася масштабна ДТП зі смертельними наслідками

29.08.13 08:18 0 1181
Справжня трагедія розігралася минулого понеділка на автодорозі Київ-Чоп поблизу с.Сусково Свалявського району. Внаслідок зіткнення відразу кількох автомобілів загинули й травмувалися люди.

Усе трапилося близько півдев′ятої години ранку 26 серпня на 752-му кілометрі автодороги Київ-Чоп на Свалявщині. У бік Києва рухалася вантажівка «Рено», за кермом якої перебував 38-річний житель Іршавського району. Водій не впорався з керуванням на мокрій після дощу дорозі, масивне авто виїхало на смугу зустрічного руху, де перекрило шлях для зустрічного автомобіля—пасажирського мікроавтобуса «Фольксвагена» на італійських номерах, яким керував 30-річний житель Івано-Франківської області. Позаду мікроавтобуса рухався вантажний мікроавтобус «Івеко» під керуванням 44-річного жителя Львова. Він теж не зміг уникнути зіткнення з зустрічною вантажівкою…

Від отриманих травм на місці пригоди загинула 51-річна пасажирка «Фольксвагена», а водій та ще дві пасажирки опинилися в лікарні з ушкодженнями різного ступеня важкості. Одна потерпіла перебуває в реанімації, за її життя борються лікарі. Решту учасників ДТП не постраждали.

Усіх водіїв-учасників автопригоди було освідчено на предмет алкогольного сп′яніння, вони були тверезі. Всі три автомобілі затримано на штрафмайданчик міліції. За фактом ДТП зі смертельними наслідками міліція розпочала кримінальне провадження, всі обставини цієї жахливої аварії повинно з′ясувати слідство.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецьке тролейбусне ...
Наступна новина: На Тернопіллі перевірка ...

КОМЕНТАРІ