На запитання ужгородців відповідав очільник міліції Ужгорода

На запитання ужгородців відповідав очільник міліції Ужгорода

29.08.13 08:34 0 953
Начальник Ужгородського МВ УМВС підполковник міліції Євген Калитич провів днями «Пряму телефонну лінію», відповідаючи на запитання городян.

Як свідчить практика, переважно ужгородців цікавлять питання щодо охорони громадського порядку, порушення тиші, особливо у вечірній час, робота дільничних інспекторів міліції тощо.

Перший телефонний дзвінок надійшов від 52-річної мешканки мікрорайону Шахта. Жінка повідомила, що біля її будинку двоє осіб порушують громадський порядок, а саме штовхають один одного, кричать, висловлюються у її адресу нецензурними словами. На місце події було направлено слідчо-оперативну групу. Розгляд даного питання доручено дільничним інспекторам, про результати якого заявницю буде повідомлено у встановлені законом строки.

Приємною несподіванкою став телефонний дзвінок від пані Оксани, яка висловила подяку працівникам карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції за проявлений професіоналізм та оперативність під час виконання службових обов’язків. Міліціонери по гарячих слідах розкрили злочин, пов’язаний з викраденням її золотого ланцюжка.

На всі питання, які хвилювали ужгородців, Євген Михайлович надав обґрунтовані відповіді та правові консультації. До проведення прямих телефонних ліній з населенням начальник міліції Ужгорода ставиться відповідально та зацікавлено, так як вважає, що такі заходи вкрай корисні й потрібні як правоохоронцям, так і громадянам.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ