В Луцьку міський голова Микола Романюк зустрівся з жителями будинку на пр. Відродження, 14 а, щоб вислухати їх пропозиції щодо облаштування двору, де розпочато комплексний благоустрій

В Луцьку міський голова Микола Романюк зустрівся з жителями будинку на пр. Відродження, 14 а, щоб вислухати їх пропозиції щодо облаштування двору, де розпочато комплексний благоустрій

29.08.13 09:36 0 961
Міський голова Микола Романюк зустрівся з мешканцями будинків, що на проспекті Відродження, 14 а, 14 б, 16, 16а, щоб вислухати їх пропозиції щодо облаштування двору. Нині тут тривають роботи з благоустрою прибудинкової території.

Насамперед Микола Романюк поінформував людей про роботи, які планується провести в їхньому дворі. «Тут, як і в інших дворах, де вже здійснені ремонтні роботи, буде проведено комплексний благоустрій: замінено бордюри, укладено нове асфальтне покриття, встановлено зовнішнє освітлення та дитячий майданчик. Ігровий майданчик - це подарунок народного депутата України Ігоря Єремеєва, орієнтовна вартість якого – 60-70 тисяч гривень. Крім того, на вже існуючому дитячому майданчику буде проведено ремонт та встановлено додаткове обладнання. Ремонт дорожнього покриття у дворі коштуватиме приблизно 800 тис.грн, зовнішнє освітлення – 42 тис. грн», - розповів міський голова.

Директор департаменту ЖКГ Іван Кубіцький продемонстрував жителям будинку проект благоустрою двору.

Дискусію у людей викликало облаштовання в дворі парковки для автомобілів. Думки людей щодо цього питання розділилися: одні дякували за хорошу ініціативу, інші були проти. Микола Романюк запропонував провести збори мешканців будинку і до п’ятниці прийняти остаточне рішення. До того часу роботи по облаштуванню парковки будуть призупинені. Якщо більшість людей буде проти, то ніхто її робити не буде. «Але і не вихід залишати автомобілі біля будинків на газонах, бордюрах або дитячих майданчиках», сказав міський голова.

«Я вперше стикаюся з ситуацією, коли люди не хочуть, щоб біля їхнього будинку облаштували місце, де вони зможуть ставити свої автомобілі», - висловив здивування Романюк.

«Звичайно, тут є й недопрацювання міської влади, адже необхідно було перед початком робіт провести роз’яснювальну роботу серед жителів двору та ознайомити з проектом благоустрою прибудинкової території, тоді б не виникло подібних ситуацій», - зазначив Микола Романюк.

Попри певне непорозуміння, люди все ж таки дякували міському голові Миколі Романюку за розпочаті роботи з благоустрою їхнього двору. Адже, за їх словами, «прибудинкова територія знаходилася у жахливому стані».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Школи Чернігова готові ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ