Волинь: на митному посту «Ягодин» зупинили спробу незаконного переміщення дитячих іграшок

Волинь: на митному посту «Ягодин» зупинили спробу незаконного переміщення дитячих іграшок

29.08.13 08:33 0 906
Ввозячи на митну територію України вживані одяг та взуття, громадянин Бельгії намагався транспортувати 266 контрабандних ящиків з дитячими іграшками, – повідомляють працівники управління боротьби з контрабандою та митними правопорушеннями.

На перший погляд товар, представлений до прикордонно-митного огляду відповідав поданим товаросупровідним документам: 42 тонни одягу та взуття вартістю 46 тисяч доларів США. Проте після повного розвантаження двох транспортних засобів, окрім заявленого вантажу, виявлено 3,3 тонни контрабанди іграшок, що були у використанні. Неоформлений товар оцінено в понад 160 тисяч доларів.

Посадові особи Ягодинської митниці Міндоходів встановили, що водії були відсутні під час завантаження машин, а товаросупровідні документи отримали по місцю фірми перевізника. Проте порушення митних правил повністю визнає власник товару. Нелегальний вантаж вилучено.

Довідково: відповідно до ч.1 ст.483 Митного кодексу України, громадянин Бельгії порушив митні правила, приховавши товар від митного контролю, шляхом подання документів, що містять неправдиві дані.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На запитання ужгородців ...

КОМЕНТАРІ