У Волинській області за крадіжку ноутбука молодик може на шість років сісти в тюрму

У Волинській області за крадіжку ноутбука молодик може на шість років сісти в тюрму

29.08.13 10:39 0 952
Правоохоронці встановили хлопця, який викрав комп’ютерну техніку.

До чергової частини Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення про крадіжку. 48-річний чоловік розповів, що з будинку, який розташований у одному із сіл району, викрадено ноутбук “Toshiba Satellite”, зарядний пристрій до нього з лазерною мишкою та модемом вартістю 2850 гривень.

Правоохоронці провели ряд оперативно-пошукових заходів і встановили, що кримінальне правопорушення вчинив 26-річний місцевий житель. Хлопець скористався відсутністю господаря, проник у будинок всередину і викрав речі, які його цікавили.

Варто відзначити, що зловмисник у минулому вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнового злочину.

Підозрюваний затриманий і знаходиться у ізоляторі тимчасового тримання Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області. Розпочато досудове розслідування за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до шести років.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Полтавщині міліція ...
Наступна новина: Виписувати податкові ...

КОМЕНТАРІ