відбувся ІІ-й етап конкурсу професійної майстерності на звання «Кращий газодимозахисник» та «Кращий майстер бази ГДЗС» серед підрозділів пожежно-рятувальної служби Рівненщини

відбувся ІІ-й етап конкурсу професійної майстерності на звання «Кращий газодимозахисник» та «Кращий майстер бази ГДЗС» серед підрозділів пожежно-рятувальної служби Рівненщини

29.08.13 08:11 0 1069
Пожежний-рятувальник – це професія, яка об’єднує людей сильних, відважних та витривалих, завжди готових прийти на допомогу громадянам, часто ризикуючи власним життям. Вогнеборцям доводиться працювати у різних складних умовах, у тому числі й в непридатному для дихання середовищі: в підвалах, горищах, приміщеннях зі складним плануванням. Цей напрямок забезпечують газодимозахисники.

28 серпня на спортивному комплексі Головного управління ДСНС у Рівненській області відбувся ІІ-й етап конкурсу професійної майстерності на звання «Кращий газодимозахисник» та «Кращий майстер бази ГДЗС» серед підрозділів пожежно-рятувальної служби області. Конкурс складався з двох етапів: теоретичної підготовки - рішенням відповідних задач і розрахунків та фізичної підготовки - підтягуванням на перекладині та подоланні стометрівки.

Основною метою заходу є підвищення професійної майстерності та вдосконалення практичних знань серед рятувальникиків-газодимозахисників. Позавершенню конкурсу, кваліфікованим журі були визначенні найкращі газодимозахисники та майстри бази ГДЗС. Переможців нагородили грамотами Головного управління ДСНС у Рівненській області. Серед переможців згодом оберуть кращих з кращих, які прийматимуть участь у ІІІ-му етапі конкурсу, де змагатимуться газодимозахисники з усієї України.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: "Народна ...
Наступна новина: Волинь: система ...

КОМЕНТАРІ