Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації оголошує конкурс програм (проектів, заходів)

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації оголошує конкурс програм (проектів, заходів)

29.08.13 08:32 0 796
На виконання Програми сприяння розвитку громадянського суспільства на 2012-2015 роки «Чернігівська громада», затвердженої рішенням Чернігівської обласної ради від 23 грудня 2011 року, Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації оголошує проведення конкурсу проектів для громадських організацій.

Загальний фонд конкурсу становить 60 тис. грн.

Пріоритетні напрямки тематики конкурсних пропозицій:

* Вивчення громадської думки з питань оцінки діяльності органів влади та місцевого самоврядування.

* Організація інформування жителів області щодо здійснення реформ (Програма економічних реформ на 2010—2014 роки «Заможне суспільство, конкурентноспроможна економіка, ефективна держава», Середньострокова програма соціально-економічного розвитку області на 2011—2015 роки «Чернігівщина 2015. Спільний шлях до добробуту»).

* Проведення навчальних форумів, семінарів, лекцій, для голів громадських рад при районних державних адміністраціях, міських виконавчих комітетах, та їх структурних підрозділах.

Граничний обсяг фінансування за рахунок бюджетних коштів однієї програми (проекту, заходу), що подається для участі у конкурсі, становить 8 тис. грн.

Фінансування програм (проектів, заходів) здійснюється безпосередньо Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації як головним розпорядником бюджетних коштів, частково через суб’єкти господарської діяльності (на підставі договорів) або через одержувачів бюджетних коштів (громадських організацій).

Конкурсні пропозиції можуть подаватися громадськими організаціями, які зареєстровані в установленому порядку не пізніше ніж за два роки до оголошення конкурсу.

Конкурсні пропозиції приймаються з 21 серпня 2013 року до 20 вересня 2013 року включно, щоденно, крім суботи та неділі з 9:00 год. до 17:00 год., перерва з 13:00 год. до 14:00 год., за адресою: 14000, м. Чернігів, Бєлінського, 11, Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації,

За додатковою інформацією звертайтесь тел. 67-59-67, або за адресою електронної пошти (vmaks@i.ua).

Більш детальна інформація щодо конкурсу знаходяться за посиланням http://oda.cg.gov.ua/index.php?id=36452&tp=0(рубрика «Консультації з громадськістю» на офіційному сайті Чернігівської облдержадміністрації).

За повідомленням Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині на ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ