В Житомирській області олевщина відзначила 90-річчя утворення району

В Житомирській області олевщина відзначила 90-річчя утворення району

29.08.13 08:10 0 863
Урочистості, що відбулися 24 серпня, розпочалися з привітань очільників району – голови районної ради Миколи Андрійовича Харченка та першого заступника голови райдержадміністрації Григорія Мельника, які адресували олевчанам щирі вітання з нагоди відзначення 90-ї річниці з дня заснування району.

Звучали на святі вітання від міського голови Анатолія Повара та народного депутата України Володимира Анатолійовича Пехова.

Поздоровлення перепліталися зі стилізованими сценами та мистецько-історичними парадами, коли присутні могли зануритися в історію рідного краю, відчути його особливий дух.

В історію району вписані імена людей, які своєю працею, творчістю та духовним злетом прославили Олевщину. Керівники району відзначили почесними грамотами та подяками кращих представників районної громади. Відзнаку – медаль «90-річчя утворення Олевського району» - отримали жителі району, які своїм внеском примножили здобутки та досягнення краю.

Після офіційної частини на всіх учасників свята чекали музичні дарунки від сільських ансамблів народної пісні, солістів районного будинку культури, дитячих танцювальних колективів та естрадних виконавців.

Особливого настрою додало гостям свята традиційне народне районне кулінарне свято «Поліська перепічка». Різноманітні вироби презентували сільські ради району на розсуд журі та присутніх.

Святкові заходи з нагоди 22-ї річниці незалежності України та 90-річчя утворення Олевського району продовжились 25 серпня. Цього дня стартував XII відкритий обласний фестиваль сучасної естрадної української пісні «Зорі над Убортю».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Хмельниччина: "Народна ...

КОМЕНТАРІ