В Тернополі визначилися перші півфіналісти діаспорного чемпіонату

В Тернополі визначилися перші півфіналісти діаспорного чемпіонату

29.08.13 08:46 0 822
Завершилися матчі другого туру групових змагань другого чемпіонату світу з футболу серед українських діаспорних команд. За його підсумками дві команди вже забезпечили собі путівки до півфінального раунду змагань.

Фактично вже все вирішено в групі «Б». Після впевнених перемог діаспорної збірної Придністров’я у Польщі (10:0) та збірної Румунії в Іспанців (4:0), придністровці і румуни набрали після двох матчів по шість очок, тим самим вибороли путівки до півфіналу. В цій групі залишилося визначити: хто з цих двох команд займе перше місце і, яка команда (Іспанія чи Польща) буде останньою, а яка – третьою у групі.

В групі «А» канадійці після поразки в першому турі від естонців (1:5), знайшли в собі сили і перемогли білорусів (6:0). Натомість сильна команда з Естонії поступилася колективу Тернопільської міської ради (0:2), який, нагадаємо виступає на чемпіонаті поза конкурсом. У цій групі не втратили шанси побороти за вихід до наступного раунду змагань усі три діаспорних збірних. Що цікаво, до їх числа входять і білоруси, які в двох турах зазнали двох розгромних поразок (з загальною різницею м’ячів 0:12).

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У ДТП на Волині загинули ...

КОМЕНТАРІ