На Тернопіллі серед актуальних проблем Бережанщини
продаж спиртного неповнолітнім та законність дій місцевих підприємців

На Тернопіллі серед актуальних проблем Бережанщини продаж спиртного неповнолітнім та законність дій місцевих підприємців

29.08.13 09:06 0 875
Днями перший заступник начальника обласного управління міліції Валерій Гіль провів виїзний прийом громадян на Бережанщині. Полковник віч-на-віч поспілкувався із жителями району, провів робочу нараду із колективом райвідділу.

На зустріч із керівником обласного рівня прийшла жителька райцентру. Декілька років тому, як стверджує жінка, розпаювали одне із колективних сільськогосподарських підприємств. Пройшли судові засідання, які не задовольнили колишнього керівника – жінка продовжує наводити додаткові аргументи щодо своєї правоти у ситуації, яка склалася. Керівник обласної міліції, уважно вислухавши скарги, пообіцяв вивчити надані додаткові матеріали, скрупульозно розібратися у всьому.

Надалі мова йшла про проблеми на місцевому продуктовому ринку, де проведено реконструкцію павільйонів для підприємців. Підняте під час прийому питання законності дій керівництва знову ж таки потребує вивчення.

На прийом також прийшли жителі району, яких хвилює проблема продажу недобросовісними продавцями спиртних напоїв дітям. Керівник прислухався до пропозицій та пообіцяв вжити усіх необхідних заходів. Відтак місцеві правоохоронці спільно із соціальними працівниками проведуть спеціальні рейди як у райцентрі, так і в селах району.

Кожну ситуацію, кожен випадок, з яким звернулися люди під час особистого прийому, буде ретельно проаналізовано, правоохоронці зроблять усе залежне від них, аби допомогти людям.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ