Луцьк: делегація від міської ради бере участь у святкуванні Дня міста Тернополя

Луцьк: делегація від міської ради бере участь у святкуванні Дня міста Тернополя

29.08.13 08:21 0 988
28 серпня, тернополяни урочисто святкують День міста. Участь у святкових заходах взяли перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук та начальник відділу зв’язків з громадськістю міської ради Олена Макарова.

Святослав Євгенович передав найщиріші вітання від імені Луцького міського голови Миколи Романюка та вручив йому вітальний адрес.

«День міста – це особливе свято для кожного його мешканця. Воно об’єднує всіх тих, хто називає себе тернополянами. Щороку цей день збирає у родинне коло близьких і друзів, добрих приятелів і бажаних гостей. Тож хай мир, єднання і порозуміння освячують цими святковими днями Ваше прекрасне місто.

Місто живе, місто змінюється. Рушійною силою розвитку Тернополя є творча енергія його мешканців. Ваше місто славиться людьми – талановитими, щирими, добрими й працьовитими, які створюють його матеріальне й духовне сьогодення і майбутнє. Тому, нехай творче натхнення завжди супроводжує тернополян у збереженні та примноженні славних традицій свого рідного міста», - йдеться у вітальному адресі.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук побажав Сергію Надалу – міському голові та усій громаді міста Тернополя міцного здоров’я, родинного затишку, благополуччя на многії літа.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Україна і ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ