В Івано-Франківській області за "гарячими слідами" розкрито вбивство в одному із сіл Калуського району

В Івано-Франківській області за "гарячими слідами" розкрито вбивство в одному із сіл Калуського району

29.08.13 09:29 0 865
27 серпня до Калуського міськвідділу міліції звернулася жителька с. Голинь, яка повідомила про виявлення бездиханного чоловіка в рівчаку.

Слідчо-оперативна група, яка негайно виїхала на місце події задокументувала жахливу знахідку селян. В канаві біля дороги знаходився труп чоловіка з тілесними ушкодженнями у вигляді множинних забійних ран обличчя та голови, поруч якого лежав велосипед, взуття та куртка.

Тіло направили в морг при Калуській ЦРЛ для проведення судово-медичної експертизи. Завдяки оперативно-розшуковим заходам, а також, взявши до уваги результати криміналістичних досліджень правоохоронцям вдалося встановити особу підозрюваного у вбивстві. Ним виявився двоюрідний брат жертви.

Як з’ясувалося, напередодні чоловіки вживали спиртні напої. Під час сварки 42-річний селянин, вхопивши молотка, почав бити ним свого родича по голові. Відтак, відніс тіло та речі 46-річного брата до рівчака аби приховати вбивство.

За фактом вбивства порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст.115 (навмисне вбивство). Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Буковині продавці ...

КОМЕНТАРІ