Львівська ОДА звернулась з клопотанням про виділення додаткових коштів на виплату допомоги по догляду за інвалідом І-ІІ групи внаслідок психічного розладу

Львівська ОДА звернулась з клопотанням про виділення додаткових коштів на виплату допомоги по догляду за інвалідом І-ІІ групи внаслідок психічного розладу

29.08.13 08:20 0 814
За інформацією департаменту фінансів облдержадміністрації, з початку 2013 року органи соціального захисту населення області здійснили нарахування допомоги по догляду за інвалідом І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу на суму 48,5 млн. грн., що становить майже 99 відсотка до річних призначень. Зазначимо також, що у серпні з обласного бюджету було виділено 3,1 млн. грн. й забезпечено виплату цієї допомоги в повному обсязі.

За словами директора згаданого департаменту Олега Демківа, Міністерство фінансів України на 2013 рік для обласного бюджету Львівщини виділило фінансовий ресурс на допомогу по догляду за інвалідом І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу в сумі 49 млн. грн. з розрахунку на 3,4 тис. одержувачів. Проте, впродовж останніх місяців цю допомогу отримували в середньому 5,6 тис. осіб, що на 65 відсотків більше прогнозованого Мінфіном контингенту.

Для забезпечення до кінця року виплати цієї допомоги у повному обсязі, враховуючи динаміку чисельності одержувачів та обсяги її нарахування, облдержадміністрація звернулася до Кабінету Міністрів України та Міністерства фінансів України з клопотанням про виділення додаткових коштів при уточненні показників Державного бюджету України на 2013 рік.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ