У Львівській області свободівець Богдан Гринишин виявив факти незаконного видобування піску в Буському районі

У Львівській області свободівець Богдан Гринишин виявив факти незаконного видобування піску в Буському районі

29.08.13 10:15 0 1083
Заступник голови Буської районної ради свободівець Богдан Гринишин виявив факти незаконного видобування та вивезення піску поблизу села Балучин Буського району. Націоналіст переконаний, що до розкрадання причетні представники виконавчої влади та правоохоронних органів.

За словами Богдана Гринишина, йому поскаржилися жителі села Балучин, що поблизу їхнього села на території земель запасу відбувається незаконне вивезення піску у великих обсягах. "Разом із сільським головою Балучина Григорієм Цюманом ми виїхали на місце, на яке вказували селяни. Дорогою нам назустріч проїхало 7 вантажівок із піском. На місці ми виявили, що працює автонавантажувач, а видобування відбувається у промислових обсягах", – розповів свободівець. З цього приводу представники місцевого самоврядування одразу зателефонували до керівництва райдержадміністрації та в міліцію. Однак упродовж 3-х годин правоохоронці на виклик не прибули. Ба більше, увесь час свободівця переслідував автомобіль із затемненими вікнами.

"Я переконаний, що крадіжка піску – справа рук злочинного угрупування, яке прикриває місцева виконавча влада та правоохоронні органи", – заявив Богдан Гринишин. Націоналіст наголосив, що задля припинення незаконного видобування та вивезення піску він звертатиметься в обласні органи влади та правоохоронні структури.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Незабаром у Львові ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ