Курсанти-першокурсники ДЮІ отримали свої перші погони

Курсанти-першокурсники ДЮІ отримали свої перші погони

29.08.13 08:24 0 778
24 серпня в Донецькому юридичному інституті МВС України відбулися урочисті заходи до Дня незалежності України та посвячення в курсанти першокурсників набору 2013 року.

Урочистості відбувалися на території факультету підготовки фахівців для підрозділів Державтоінспекції під час табірних зборів, які зараз проходять першокурсники.

Після піднесеного виконання першокурсниками Державного Гімну України їм було урочисто вручено погони. Під час церемонії вручення погон хвилювалися усі: батьки, почесні гості, офіцери табірних зборів та курсанти.

Після цього відбувся традиційний ритуал покладання квітів до стели загиблим працівникам міліції, і хвилиною мовчання присутні пом’янули тих, хто віддав своє життя в боротьбі зі злочинністю.

Благословив курантів на добрі діла та чесну самовіддану службу народові України настоятель Свято-Володимирського храму Протоієрей Георгій.

На завершення урочистої частини свята відбувся конкурс строю та пісні. Особливістю набору 2013 року є велика кількість дівчат-курсантів. Проте вони не відстають від юнаків, а в конкурсі строю та пісні дівочий стрій виборов перше місце.

Після урочистої частини пройшли спортивні змагання – перетягування каната. Переконливу перемогу здобула команда факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції. Виступили талановиті першокурсники та маститі самодіяльні артисти інституту. Курсанти активно підтримували своїх однокурсників та щиро веселилися. А далі їх чекало спілкування з рідними та домашні гостинці.

ВЗГ ДЮІ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Де Ла Хойя: Альварес ...
Наступна новина: Тернопіль святкує своє день ...

КОМЕНТАРІ