Міліція нагородила 6-річного хлопчика, який врятував дитину

Міліція нагородила 6-річного хлопчика, який врятував дитину

29.08.13 12:25 0 868
Мішу Давискиба, який на севастопольському пляжі «Омега» врятував 4-річного хлопчика, що впав у воду з пірса, нагородив цінним подарунком начальник управління МВС України в м. Севастополі Валерій Радченко.

Зважаючи на те, що батько Михайла - майор міліції Андрій Давискиба – до Севастополя був переведений тільки у липні, його родина проживає за попереднім місцем проживання. Мишко з мамою приїжджають до батька нечасто, тому відразу після здійсненого подвигу, хлопчик з мамою повернувся додому. На запрошення начальника севастопольської міліції Валерія Радченка Міша Давискиба завітав в Управління міліції м. Севастополя.

- Перед кабінетом татового начальника я трохи хвилювався, адже це його начальник. Коли ж він зустрів нас і подарував мені подарунок, я заспокоївся, - поділився враженнями Міша.

В теплій обстановці Валерій Радченко подарував юному герою подарунок від колегії УМВС України в м. Севастополі та побажав йому залишатися таким же сміливим і уважним, гідним свого батька.

- Це мій перший комп'ютер, - радісно показуючи подарований планшет, говорить хлопчик.

Про свій подвиг Міша міркує так:

- Мені тато з мамою сказали, що це ніякий не подвиг, що так повинна поступати будь-яка людина. Якщо ти бачиш, що комусь потрібна допомога – допоможи, - збентежено говорить Михайло.

Попереду школа. Міша йде в перший клас. На майбутнє у нього багато планів: навчання, заняття плаванням, спортивними танцями і, звичайно ж, допомоги тому, кому ця допомога потрібна, адже саме цього його вчать батьки.

Сектор зв'язків з громадськістю УМВС України

в м. Севастополі
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Микола Присяжнюк: ...
Наступна новина: На озері Наварія ...

КОМЕНТАРІ