Начальник УМВС Херсонщини Валерій Літвін відзначив колективи шкіл за плідну співпрацю

Начальник УМВС Херсонщини Валерій Літвін відзначив колективи шкіл за плідну співпрацю

29.08.13 14:25 0 923
Протягом останніх трьох років міліція Херсонщини активно співпрацює з педагогічними колективами області та приділяє особливу вагу профілактичній роботі з дітьми.

За ініціативою начальника УМВС генерал-майора міліції Валерія Літвіна за кожним навчальним закладом закріплені керівники Управління та міськрайорганів, які щомісяця відвідують школи та проводять лекції правового характеру. За участю дітей, молоді, вчителів та депутатів місцевих рад у районах області міліція проводить заходи під назвою “Скажемо злочинам – НІ!”. Дітям показують відеофільми, читають лекції на правову тематику, розповідають про їх права та обов’язки. Крім того, у курортних районах області керівництво УМВС організовує різноманітні спортивні фестивалі для школярів та вихованців інтернатів.

Напередодні Дня знань головний міліції області Валерій Літвін взяв участь у конференції працівників освіти, де були присутні директори усіх шкіл м.Херсона, учні, вихованці дитсадків, представники батьківської громади та органів влади.

У своєму привітальному слові Валерій Валерійович зазначив, що Херсонщина пишається своїми педагогами – талановитими, цілеспрямованими, ініціативними та творчими людьми, для яких професія стала справжнім покликанням та справою усього життя. За високий рівень організації роботи з профілактики правопорушень та злочинів серед учнівської молоді начальник Управління відзначив колективи п’ятьох херсонських шкіл.

– Наше з вами завдання – допомогти дітям обрати правильний життєвий шлях, щоб вони ніколи не відчули пагубні наслідки вживання алкоголю чи наркотиків. Я переконаний, що ми і надалі будемо проводити спільні заходи, направлені на патріотичне виховання підростаючого покоління, на профілактику скоєння злочинів у відношенні дітей та боротьбу з дитячою злочинністю, – підкреслив начальник УМВС.

Для усіх присутніх виступили талановиті дитячі творчі колективи міста, які своїми здобутками прославляють Херсон.

СЗГ УМВС України

в Херсонській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ