Поблизу Нового Роздолу завершилася діяльність окружного виховно-вишкільного табору «Життя в Пласті» ім. О. Тисовського

Поблизу Нового Роздолу завершилася діяльність окружного виховно-вишкільного табору «Життя в Пласті» ім. О. Тисовського

29.08.13 00:07 0 1176
Наприкінці літа завершується діяльність пластових таборів Львівщини. В період з 15 до 28 серпня 2013 року поблизу м. Новий Розділ за підтримки відділу молодіжної політики управління молоді та спорту облдержадміністрації діяв виховно-вишкільний табір «Життя в Пласті» імені О. Тисовського. Участь у таборуванні взяли пластуни віком 11-16 років зі Львова, Самбора, Рудок, Стрия, Миколаєва, Нового Роздолу.
Юнацтво ознайомилося з історією Пластової організації, дізналося про основні принципи Пласту. Основна увага приділялася табірництву, піонірці, мандрівництву, картографії, куховаренню, самозарадності, погодознавству та спортовим і розважальним заходам. Програма табору також була насичена різноманітними творчими заняттями, які призначені для формування, розвитку та вдосконалення особистості молодої людини. Не забули й про історію рідного краю, співали патріотичних пісень та вшанували хвилиною мовчання воїнів УПА, що полягли в боях.
Для того, щоб досягнути 1 проби для пластунів, юнаки і юначки пройшли всі кола підготовки: навчилися розпалювати вогонь, випробувати себе на переправах та отримали чимало цікавої інформації від досвідчених інструкторів.
Сподіваємося, що цей табір додав досвіду майбутнім провідникам і залишив помітний слід в пам’яті його учасників.

Відділ молодіжної політики
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На території ...
Наступна новина: У школах м. Чернігова ...

КОМЕНТАРІ