Сім'я Корнова з Червонограда успішно змагалася у фіналі Всеукраїнських сімейних ігор

Сім'я Корнова з Червонограда успішно змагалася у фіналі Всеукраїнських сімейних ігор

29.08.13 11:31 0 980
24 серпня 2013 року у Києві, на Хрещатику, відбувся фінальний етап Всеукраїнських сімейних ігор у рамках святкування Дня Незалежності. Захід відбувся за підтримки Асоціації сімейного спорту України та Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх".
Перший заступник Міністра молоді та спорту України Сергій Глущенко привітав всіх присутніх та наголосив, що саме такі фестивалі об’єднують українські родини, роблять їх міцними та спортивними.
На вирішальному етапі Всеукраїнських сімейних ігор взяли участь 20 українських родин, які успішно подолали відбірні змагання на обласному та місцевому рівнях, а також пройшли півфінальну стадію фестивалю.
Львівську область представляла сім'я Корнова з міста Червонограда. В цій спортивній родині мама Тетяна працює вчителем фізичного виховання НВК №3 м.Червонограда й є переможцем обласного конкурсу «Кращий вчитель Львівщини – 2012 р.» в номінації „Фізична культура”; тато Андрій працює шахтарем на шахті № 6 „Лісова”, а син Дмитро навчається у НВК № 3 м. Червонограда. Вони показали справжній командний дух, спортивну майстерність та гідно представили Львівщину на всеукраїнському рівні.
Переможцем цих цікавих та соціально значущих змагань виявилася родина Зданевичів з Кіровоградщини, друге та трете місця посіли – родина Білоус (Донецька область) та родина Гололобових (Сумська область).

Вадим Климович, директор обласного центру «Спорт для всіх»
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські УБОЗівці ...
Наступна новина: Інвестиційні монети – гарна ...

КОМЕНТАРІ