Суд у справі «тітушків» проти свободівців

Суд у справі «тітушків» проти свободівців

29.08.13 11:38 0 1074
30 серпня 2013 року Київська міська організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" пікетуватиме засідання Шевченківського районного суду у справі за позовом так званих "тітушків" проти націоналістів Ярослава Лисенка, Сергія Бойка, Олексія Воронцова та Віталія Грузинова. Їх звинувачують у нападі на "тітушків" 18 травня 2013 року, інкримінуючи ст. 296 ККУ – "Хуліганство".

Пікетування розпочнеться о 10:00 за адресою: вул. Смірнова-Ласточкина, 10-Б (біля Львівської площі, найближча станція метрополітену – "Золоті ворота").

Нагадаємо, що 18 травня 2013 року у Києві відбулася багатотисячна опозиційна акція протесту "Вставай, Україно!". Під час заходу на колону мітингувальників напали близько півсотні "спортсменів". За фактом подій порушено кримінальну справу за статтею "Хуліганство". Прикметно, що метою подібних судових засідань – замість того, аби притягти до відповідальности банду "тітушків" – є намагання запроторити до буцегарні націоналістів, які захищали журналістів та мирних учасників акції.


Прес-служба Київської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Для дітей Львівщини ...

КОМЕНТАРІ